Activiteiten

Bierproeverij

Onder begeleiding van een heuse bier-sommelier. Onze chef serveert graag de bijpassende gerechtjes. Genieten met je collega’s, familie, vrienden, buren enz.
Neem tijdig contact met ons op om voor u een arrangement op maat samen te stellen. De sommelier moeten wij een maand op voorhand reserveren.

 

Wandelen

Er zijn wandelingen bij ons verkrijgbaar waar u zelfstandig mee aan de slag kunt en waarbij Café Modern het vertrek en aankomstpunt is.
Zelf stelden wij zowel korte- als langere afstandswandelingen voor u samen. Al dan niet over verharde wegen en paden.

Wij kunnen ook een mooie wandeling voor u regelen onder leiding van een gids, die zeer bekend is in dit mooie stuk van de Voerstreek. Hij vertelt met passie over alles wat u onderweg tegenkomt.

Of wandelen onder leiding van een heuse natuurgids ?
Onder leiding van een bevlogen gids, leert u al wandelend deze bijzondere omgeving goed kennen. Onze flora, fauna en alle verdere bijzonderheden maken er een speciale activiteit van. Kosten afhankelijk van uw groepsgrootte.

Boerengolf

Ietsje verderop is de boerderij van Luc vanwaar je boerengolf kan spelen. Met werkelijk prachtig uitzicht en mooi reliëf. € 6.00 p.p. Zie www.greenvalley.be – tel: +32 479/432111.

Abdij Val Dieu

Een prachtige abdij onder de rook van Aubel. De heer Benoit Humblet startte in 1997 de productie terug met oude recepten. Daarmee is Val-Dieu het enigst Belgische abdijbier wat nog in een heuse abdij gebrouwen wordt. Wij kunnen eventueel een rondleiding en/of proeverij voor u regelen.

Forellenkwekerij

Absoluut de moeite van een bezoekje waard.

Bierbrouwerij

De microbrouwerij Grain d’Orge in Hombourg. Zij verzorgen rondleidingen en proeverijen. Bent u een bierliefhebber? Wij kunnen voor u een bezoek arrangeren. De gedreven brouwer maakt ook bier voor (uw) speciale gelegenheden.

Café Modern Cultureel en Culinair

Café Modern organiseert in de Patria regelmatig culturele activiteiten. Bekijkt u daarvoor onze agenda. We hopen dit in de toekomst te kunnen uitbreiden. Er vinden wijn- en bierproeverijen plaats. Voor groepen zijn eventueel workshops te organiseren op dit gebied. We kunnen u in contact brengen met ervaren theater- en evenementenburo’s die een act op maat kunnen maken.

En verder..

is er op vrijdagmorgen een geweldige rommelmarkt in Luik. Wees vroeg. Vóór zeven uur als je nog iets bijzonders voor weinig op de kop wil tikken. In de winter nemen kenners een zaklantaarn mee.
Ook is er iedere zondagochtend een gezellige markt in Aubel: streekkazen, wijn, regionale vleeswaren, olijven, dadels en vijgen, bloemen maar ook plantjes voor uw groentetuin en dat alles in het sfeervolle centrum.

Als je een wat minder vroege vogel bent kun je bij Café Modern terecht; Koffie en ander lekkers staat in de weekends vanaf 10.00 uur voor u klaar.

Zoek

Openingstijden

Op zaterdag en zondag zijn wij geopend vanaf 11 uur.

Bekijk onze kerstvakantie en overige openingstijden

Reserveer online